Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb PL-klub érdeklődik Giroud után

Az angol Sky Sports információ szerint a Chelsea csapatánál “parkolópályára” került Olivier Giroud után egyre nagyobb a kereslet. 

Legújabb hírek szerint ugyanis a szintén az angol legfelsőbb osztályban szereplő Aston Villa is felvette a kapcsolatot a londoni kékekkel, a francia csatár játékjogáért.

Giroud megszerzése egyelőre “csak” kölcsönbe jött szóba a birminghami csapatnál, méghozzá a szezon végéig.

Frank Lampard menedzser érkezésével a francia világbajnok csatár finoman szólva is perifériára került, még csak az aktív rotációba se tudta magát beverekedni. Giroud 2018 telén igazolt a városi rivális Arsenaltól a Chelseahez.

Az idei évben minden sorozatot figyelembe véve 7 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 1 gólt szerzett. Szerződése egyébiránt a nyárig szól a Stamford Bridgen, így júliustól szabadon igazolhatóvá válik.

Egyes hírek szerint a csatár egyelőre jobban preferálná – a szintén érdeklődő – Inter csapatát, mint következő állomáshely.

Amennyiben Giroud szerződtetése nem jön össze az Aston Villának, úgy a szintén Chelseas, Danny Drinkwaterrel próbálkoznának, ugyancsak kölcsön opcióval.