Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: A Villarreal egy feltétellel adná el egyik legjobbját!

Spanyolországi sajtóértesülések szerint az Olympique Lyon a télen csak nagy anyagi áldozat árán tudná megszerezni Karl Toko Ekambit a Villarreal együttesétől. 

(Kép: as.com)

A “sárga tengeralattjárónál” ugyanis közölték a franciákkal, hogy egy feltétellel gondolkoznak a 27 esztendős támadó eladásán: Egy anyagilag már-már bizarrnak tűnő ajánlat esetén.

Mindez annyit jelent, hogy a Lyon által elsőre 12 milliós ajánlat messze elmarad attól a 60 milliótól, amennyi egyébként a kameruni játékos kivásárlási ára, és a Villarreal ehhez egy első hangon is jóval közelebbi összeget szeretne kapni.

Erről beszélt a Villarreal trénere, Javi Calleja is. “Valós az érdeklődés Ekambiért. Van egy kivásárlási ára, ahhoz kell közelítenie bármilyen ajánlanak.” – Így a spanyol tréner.

Kíváncsian várjuk a végkifejletet, már csak azért is, mert a Lyonnak Memphis Depay pótlását orvosolni kellene a januárban; Abban a hónapban, ahol köztudottan még mélyebben a zsebükbe kell nyúlnia a kluboknak, ha minőségi futballistát szerződtetnének (…)