Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Xavi és a Barcelona vezetősége találkozott Dohában – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona vezetősége, és a klub korábbi legendája, Xavi Hernandez összehozott egy találkozót Dohában, az Atletico Madrid elleni Spanyol Szuperkupa mérkőzés után.

Forrás : forbes.com

A katalán RAC1 rádiócsatorna információi szerint a Barcelona sportigazgatója, Eric Abidal és vezérigazgatója, Óscar Grau Katarban találkozott Xavival, hogy megtudják, a korábbi középpályást érdekli-e a klub vezetőedzői pozíciója.

A Barcelona csütörtök este vereséget szenvedett az Atlético Madridtól a Spanyol Szuperkupában, ami egyben azt is jelentette, hogy nem lehetnek ott a szombati döntőben a Real Madrid ellenfeleként. Ez az újabb bukás pedig úgy tűnik, hogy Ernesto Valverde munkájába is kerülhet.

Xavi jelenleg a katari asz-Szadd edzője, de nem titkolt vágya, hogy egyszer korábbi klubját irányítsa. A katalán klub vezetősége most arra volt kíváncsi, hogy mik a szándékai, és hogy mikor szeretne váltani.

A Barcelona jelenleg vezeti a spanyol bajnoki tabellát, de pontegyenlőséggel a Real Madriddal, és látható problémák vannak a csapatban, amit az Atlético Madrid elleni vereség is csak mélyített, így előfordulhat, hogy Valverdének a nyáron távoznia kell.