Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtalálta Kane utódját a Spurs – sajtóhír

Ahogyan arról a közelmúltban beszámoltunk, a Tottenham csapata hosszabb időre elvesztette első számú gólfelelősét, és nem titkoltan a pótlásán dolgoznak a januári átigazolási időszakban…

A Daily Star információi szerint az angol bajnokság (Premier League) idei nagy felfedezettje, Danny Ings lehet a Tottenham legfőbb kiszemeltje sérült klasszisa, Harry Kane pótlása érdekében.

A Southampton 27 esztendős támadója élete szezonját futja, hiszen az idény derekáig 21 mérkőzésen 13 alkalommal volt eredményes, nála több gólt csak a góllövőlistát 17 találattal vezető Jamie Vardy szerzett eddig a bajnokságban. Ings 2015 és 2019 között a Liverpool kötelékében szerepelt, három év alatt mindössze 14 bajnoki jutott neki, az utolsó idényét, a tavalyit pedig már kölcsönben a “Szenteknél” töltötte, mely alatt hétszer volt eredményes. Az ideihez hasonló góltermést utoljára a 2013-2014-ben láthattunk tőle, amikor a másodosztályú (Championsip) Burnley színeiben 21 gólig jutott. A szezon során piaci értéke is rohamosan emelkedett, jelenleg 18 millió euróra taksálja a nemzetközi mértékadó Transfermarkt oldala.

Ings mellett a Spurs még Moussa Dembélét (Olympique Lyon) és Krzysztof Piatekot (AC Milan) szemelte ki, azonban mindkettejük klubváltása nehézkes lenne, és José Mourinho egyébként is az egyszeres angol válogatottat látná legszívesebben a csapatnál közülük.