Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A United hétvégén is megfigyelte kiszemeltjét

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United és menedzserük, Ole Gunnar Solksjaer egyik fő célpontja a Lyon támadója, Moussa Dembélé. 

Olyannyira, hogy hírek szerint a “Vörös Ördögök” ismételten a helyszínen tekintették meg a Lyon és Dembélé összecsapását, a Bourdeaux ellen. A PSG nevelésű támadó pedig nem is tétlenkedett, ugyanis az 1-2-re megnyert találkozón gólt és gólpasszt is felmutatott.

Dembélé piaci ára 40 millió euró környékén mozog, ám ennyiért több mint valószínű, hogy nem tudják megszerezni, ráadásul nehezíti a helyzetet, hogy jelenleg is érvényes szerződése egészen 2023 nyaráig tart a klubnál.

Az idei szezonban egyelőre nagyon megy a 23 éves franciának, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve eddig 27 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 13 gólt és és 3 gólpasszt “tett le az asztalra”.

A Manchester United mellett Dembélét “árgus szemekkel” figyeli egyébiránt a Chelsea csapata is. A játékosnak az angol közege annyira nem lenne idegem, ugyanis 2014 és 2016 között a Fulham csapatában futballozott, más kérdés, hogy inkább a Championshipben, mivel PL szereplése mindösszesen 2 darab van.