Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona védője a Tottenham célkeresztjében – sajtóhír

A minap arról számoltunk be, hogy a Tottenham a Manchester Citytől szeretne védőt igazolni, a legfrissebb  információk pedig arról szólnak, hogy a Barcelonából is kinéztek maguknak egy lehetséges új szerzeményt…

Angol lapinformációk szerint a Tottenham le szeretné igazolni az utóbbi időben a Barcelona színeiben gyakran sérülésekkel bajlódó világbajnok francia hátvédet, Samuel Umtitit.

A 26 éves védő már a tavalyi szezonban is hosszabb időt kényszerült kihagyni krónikus térdproblémáiból kifolyólag, szeptemberben pedig a válogatott edzésén ismét megsérült, november óta viszont többé-kevésbé állandó lehetőséget kap a katalánok soraiban, de a hírek szerint hosszútávon már nem számol vele a Barca.

A kameruni felmenőkkel rendelkező Umtiti 2016-os, Olympique Lyontól való leigazolása óta több mint 100 tétmeccset játszott a katalánok színeiben, a La Ligában 69 fellépést számlál, de sorozatos sérülései alaposan rányomták a bélyegét a katalóniai szerepvállalására. Ugyanakkor több angol lap is úgy véli, José Mourinho csapatába tökéletesen beleillene, és sokkal jobban teljesíthetne, mint a Barcában tette.