A Spurst korábbi játékosa ösztönzi a Barca hátvéd leigazolására

Sz.Patrik
Sz.Patrik
újságíró, 2020 január 17. 10:00

Mint arról a mai nap beszámoltunk, a Tottenham a katalánok hátvédje iránt érdeklődik, aki a londoni gárda egykori támadója szerint kiváló vétel lenne.

A Tottenham Hotspur korábbi csatára, Darren Bent, a Barcelona középhátvédjének leigazolására ösztönzi egykori csapatát és úgy gondolja, amint lehetőségük adódik rá, azonnal szerződtetni kell őt a katalánoktól. Szerinte José Mourinho nyugodtan rábízhatná a védelem irányítását egy ilyen kiváló adottságokkal rendelkező játékosra, mint a francia bekk.

Umtiti jelenleg harmadik számú hátvéd a Barcánál, kiszorította őt a kezdőből Clément Lenglet, igaz ez köszönhető annak is, hogy sokat bajlódott sérüléssel. Most viszont az új vezetőedző, Quique Setién érkezésével újra bizonyíthat, hogy helye van a kezdőcsapatban.

“Egy ilyen erős, kirobbanó, jó labdakezelésű védőre igazán rábízhatná a rájuk váró nehéz feladatokat Mourinho mester. Játszott már nagy meccseket, nyert nagy párharcokat. Ha lehetőség kínálkozik a megszerzésére, akkor a Barcelona tenyerébe kell csapni” – nyilatkozta Bent a  Football Insidernek.