Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A védelmét erősítette a Napoli – HIVATALOS

A kétségkívül jelentős hullámvölgyben lévő Napoli csapata az olasz bajnokság (Serie A) idei szezonjának egyik komoly felfedezettjének játékjogára csapott le a hétfői napon…

Az utolsó öt bajnokijából négyet elveszítő és szégyen szemre immár a tizenegyedik (!) helyre visszacsúszó Napoli csapata 14 millió euró és további 1.5 millió eurós bónuszok ellenében megszerezte Amir Rrahmani játékjogát a Hellas Verona együttesétől, azonban a koszovói válogatott hátvédje a jelenleg futó évad hátralévő részére még eddigi klubjánál marad kölcsönben.

A 25 éves védő az olasz bajnokság (Serie A) idei szezonjában várakozáson felül teljesítő veronaiak alapembere, hiszen csapata összes (!) bajnoki mérkőzésén pályára lépett, és lecserélve is csupán egyszer volt. A Hellas kiváló üzletet csinált belőle, hiszen nyáron mindössze 2 millió euróért cserébe szerezték meg őt a Dinamo Zagrebtől. A 29-szeres koszovói válogatott játékos a horvát klubot megelőzően a Partizani játékosa volt, és hazája 2014-es FIFA-tagságát megelőzően az albán válogatottban is szerepelt már.

Rrahamani általános piaci értéke is jelentősen emelkedett az idei szezonban nyújtott megbízható teljesítménye révén, hiszen a múlt nyári 1.5 millió helyett immár 6 millió euróra tartja őt a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja.