Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Hamarosan még jobban látható lesz Setién elképzelése!”

Mint ismert, az FC Barcelona hazai pályán minimális különbséggel győzte le a Granada együttesét. A katalánok középpályása, Sergio Busquets a következőképpen értékelte a találkozót.

(Kép: culemania.com)

A klasszis középpályás szerint ez a meccs, ahogyan azt az eredmény is mutatja, csak a kezdet volt az új edzővel, hiszen rövidesen Busqets szerint mindenki látni fogja a változást a Barca játékában.

“Jó érzéseim vannak a találkozót illetően. Jól futballoztunk. Birtokoltuk a labdát, és alakítottunk is ki helyzeteket. Való igaz, amikor visszaálltak, akkor nehézzé tették a dolgunkat, de összességében a csapat jól játszott.” – Így Busquets, aki kitért Quique Setién munkájára is.

“Nem érdemes a hasonlóságokat keresni Valverde és Setién között. Hamarosan még jobban körvonalazódik majd, hogy mik is Setién elképzelései. De talán látható volt, hogy jóval fentebb kezdtünk védekezni, próbáltunk egyből nyomást gyakorolni a támadásait építő ellenfélre. Szükségünk van egy kis időre.” – Folytatta a Busquets, hozzátéve még a üzenetet a szurkolóknak is:

“Minden edzőnek megvan a maga elképzelése. Boldogok voltunk Valverde alatt is, és most boldogok vagyunk Setiénnel.”