Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: emiatt hiúsulhat meg Bruno Fernandes leigazolása – sajtóhír

Az elmúlt napokban azzal volt tele a sportsajtó, hogy Bruno Fernandes a Manchester Unitedba igazol. Angol sajtóértesülések szerint azonban most mégis meghiúsulhat az üzlet. 

Forrás: BBC

A napokban arról számoltak be az angol lapok, hogy a Sporting és az Manchester United már közel áll a megállapodáshoz Bruno Fernandes leigazolásának ügyében, akiért 43 plusz 17 millió fontot kínáltak az angolok. A Daily Mail információi szerint azonban mégsem fog összejönni az üzlet, az ok pedig az lehet, hogy az angol csapat nem egyben szeretné kifizetni a játékos átigazolási díját.

A lap szerint az MU először csak 34 millió fontot adna Ferbnandes játékjogáért, majd további 25,5 millió fontot különböző feltételek teljesülése esetén. A bónuszokat ráadásul olyan kritériumhoz kötnék, mint a Premier League vagy a Bajnokok Ligája győzelem, illetve az Aranylabda megnyerése. A lisszaboni klub azonban a nem ebben a formában szeretné megkapni a pénzt, hiszen ezen feltételek teljesülésére igen kicsi az esély, főleg együttesen, így végül elállhatnak az üzlettől.

Az angol lapok szerint Bruno Fernandes már megállapodott az Uniteddal a személyes feltételekről, melynek értelmében hetente 120 ezer fontot kereshet majd.