Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Pogba-nak menni kell a Manchester Unitedtől”

A világbajnok középpályás Paul Pogba, és a Manchester United történetének egyik legjobb szélsővédőjének számító Patrice Evra bő három szezon keresztül szolgálták együtt az angol klubot. Igaz, manchesteri fénykorukat nem egyszerre élték meg.

Sőt, Pogba esetében nehéz egyáltalán fénykorról beszélni, ugyanis egyelőre második Old Traffordon eltöltött időszaka sem a hatalmas sikereiről híres. A korábbi Juventus játékos állítólag folyamatosan motivációs problémákkal küzd, és hozzáállása alapvetően bomlasztó a csapategységre tekintettel.

Evra már majdnem két éve visszavonult, így ráérősen tudja követni a futballvilág eseményeit. A korábbi védő a United után még a Juventus-nál és a Marseille-nél próbált meg fontos játékos lenni. Utóbbi klubtól végül botrányos, szurkolóverős esete miatt kellett mennie. Ebből az esetből próbált meg párhuzamot vonni Pogba helyzetével:

„Amikor kiütöttem egy marseille-i szurkolót, a klub tulajdonosa és az elnök beszélgetni jött hozzám, és azt kérdezték, hogy mit csináljunk. Én azt mondtam nekik, hogy elmegyek, hogy ne okozzak negatív hatást a csapatnak. És most talán itt az ideje, hogy Pogba is elhagyja a Manchester Unitedet.”

– elmélkedett a 38 éves ex-játékos.