Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FIFA 20 Headliners: Team 1

A tavaly indult promó az idei játékban is folytatódik, ahol olyan játékosok kaptak speciális lapot, akik a szezonban többször is remek teljesítményt nyújtottak. A „team 1” azt sejteti, hogy nem ez a 14 játékos lesz az egyedüli, akik Headliner lapot kapnak.

Az első csapatban is vannak óriási nevek

A Team Of The Year csapatból kimaradt Lewandowski, Salah, vagy éppen Neymar. Az első sorban talán meglepetés a Nápoly belga csatára, hiszen Dries Mertens az idei szezonban mindössze 4 gólt szerzett az olasz bajnokságban. Többiekkel nem lehet vitatkozni. (Mertensnek is lehet örülni, hiszen a játékban hihetetlen jó.)

A Headlinerek „dynamic”, azaz élő, változó lapok, ami azt jelenti, hogy ezek nem a végleges verziójuk. Ha bekerülnek a hét csapatába (Team Of The Week), akkor lapjuk kap egy +1-es fejlesztést. (Sanson gyengébb értékelése miatt lehet +2 is). Emiatt megérheti ezekbe a lapokba befektetni. Idén egy újabb dolgot hozott be az EA Sports, ami izgalmasabbá teszi a játékosok fejlődését. Akkor is jobbá változnak, ha a csapatuk 4 egymás utáni mérkőzést megnyer a nemzeti pontgyűjtésben. A 14 játékos mindegyike elég domináns csapatban játszik, ami azt jelenti, hogy reális esély van, hogy összejöjjön. Lazio például az utolsó 8 bajnokiját megnyerte, ami azt jelentené, hogy Luis Alberto már 90-es lenne, ha ez az event novemberben kezdődik.

Január 24-én jöhet az izgalmakkal teli folytatás!