Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Christian Eriksen, és az utána keletkezett űr

A dán középpályásnak véget ért angliai utazása. Nézzük potenciális Ones To Watch lapját, illetve az őt pótolni próbáló Steven Bergwijn milyen potenciállal bír a játékban.


Mint tudjuk, a Tottenham dán középpályása, Christian Eriksen Olaszországba igazolt. 2020 nyarán lejáró szerződéssel rendelkezett, ebből vásárolta ki az Inter csapata 20 millió Euróért. A váltás azt jelenti, hogy a játékban is fog egy, az átigazolását jelző lapot kapni, ami nem más, mint a Ones To Watch. Annyi hátránya van a legújabb, Headliner promóhoz képest (amelyet több cikkünkben is kifejtettünk), hogy ez a lap eleinte megegyezik a sima verzió ratingével, illetve nincs az a ráadás fejlesztési lehetőség, hogy 4 nyertes meccs után is fejlődik.

Eriksen már egyszer ott volt a hét csapatában (TOTW-ben), ami azt jelentené, hogy az OTW lapja 89-es értékelésről indulna. Biztosak lehetünk benne, hogy nem áll meg ennyinél a dán játékmester.

Steven Bergwijn tavaly került be a köztudatba, hiszen FIFA 19-ben bekerült a Community Team Of The Seasonbe (amit a játék közössége választ össze egy szavazás után). Idén már két TOTW lapnál jár (84-es, 86-os rating). Az alap lapja 82-es értékelésű. A holland tehetség remek féléven van túl a PSV Eindhoven csapatában, emiatt gondolták az angolok Eriksen remek utódjának. Mivel Bergwijn már két speciális lappal is rendelkezik, az ő Ones To Watch verziója 86-ról indulna, ami a jelenlegi legjobbja.

Heung-min Sonnal remek duót alkothat. A koreai szélső, illetve támadó lappal is rendelkezik, ami még könnyebbé teszi a beépítésüket. A Premier League többi csapatában is bőven akadnak olyan kártyák, amiket szívesen használna az ember, nincs belőlük hiány.