Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FIFA 20 Headliner figyelő – Kik fejlődhetnek?

Hétvégén 26 játékos teljesítményét figyelhettük, hiszen aki remek teljesítményt nyújt, annak fejlődik a Headliner lapja. Páran be is bizonyították azt, hogy miért kerültek be a legjobb formájú játékosok közé.

Josip Iličič: Az Atalanta szlovén csatármesterhármast szerzett a Torino 7:0-s arányú átgázolásán. Nem is lehet kérdés, hogy fejlődni fog-e a lapja.

Mivel a támadó 190 centiméter magas, így sajnos vannak kivetni valók benne. Fürgesége 76-os, egyensúlya 65-ös, illetve sebessége is 78-as. Ezen a tulajdonságok természetesen fejlődnek, de az idei játékban óriási jelentőséggel bír a sebesség, a fordulékonyság, a légi párbajok pedig kisebb szerepet kaptak, hiszen kevesebb a beadás, szögletekből pedig nehéz betalálni.
Reménykedjünk abban, hogy Iličič, illetve csapata, az Atalanta folytatja remek formáját, és egy alacsonyabb, fürgébb Olasz Ligás támadóval remek csatárpárost alkothatnak.

Alassane Pléa: A Nizzából tavaly érkező francia csatár remekül beilleszkedett Németországban. Francia csapattársával Marcus Thurammal rettegésben tartja a Bundesliga védőit. Hétvégén a Mainz csapata ellen Pléa duplázott. Ezzel a teljesítményével komoly eséllyel pályázik arra, hogy szerdán bekerül a hét csapatába, és fejlődik a Headliner lapja.
A támadót könnyen be lehet építeni, hiszen rengeteg jó francia játékos van az idei játékban (Ben Yedder, Griezmann, Sissoko, stb).

A Bundesliga idei meglepetéscsapata a Mönchengladbach együttese, harmadik helyen állnak a bajnokságban. Európa Ligából kiestek, iMOTM (International Man Of The Match) lapot így már nem kaphat (hiszen azzal is fejlődne), de a bajnokság, illetve a Német Kupa megmaradt neki.