Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-ben köthet ki a PSG ásza – sajtóhír

Ahhoz képest, hogy a közelmúltban már eldőltnek látszott a sorsa, ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hol folytatja pályafutását nyártól a PSG lejáró szerződésű gólgyárosa…

Szigetországi lapértesülések szerint az eddigi kérők közé beszállt az Edinson Cavani kegyeiért folyó küzdelembe a Chelsea és a Manchester United együttese, ugyanis az angol bajnokság (Premier League) mindkét gigásza készen áll arra, hogy nyáron szerződtesse a szabadon igazolhatóvá váló klasszist.

A 32 éves uruguayi sztár jelenleg már a hetedik szezonját tölti a PSG alkalmazásában, 2013-as leigazolása óta közel 200 találatot szállított a klub színeiben, ugyanakkor kevesebb játéklehetősége révén a francia bajnokság (Ligue 1) idei kiírásában kilenc meccs alatt mindössze két gólt szerzett. Cavani emiatt egyre kevésbé érzi jól magát a francia fővárosban, nyári távozása biztosra vehető, az angol érdeklődők mellett eddig az Atlético Madrid csapatát és az MLS-t emlegették lehetséges desztinációként vele kapcsolatban.

A párizsi kalandot megelőzően Cavani Európában eddig csak Olaszországban játszott, méghozzá a Palermo (2006-2010) és a Napoli (2010-2013) egyesületeiben.