Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: döntöttek az új csatár igazolásról – sajtóhír

Katalán sajtóértesülések szerint a Barcelona döntött arról, hogy igazolnak-e csatárt a téli transzferidőszakban. 

Forrás: goal.com

A katalán Mundo Deportivo információi szerint a Barcelona vezetősége eldöntötte, hogy nem igazol támadót a januári transzferidőszakban., mivel nem találtak megfelelő tudású és árú játékost a jelenlegi piacon, aki ráadásul elérhető is.

Luis Suarez már nem lesz bevethető a szezon hátralévő részében sérülés miatt, és Barcának nincs egy igazi kilencese, ami miatt több név is felmerült már velük kapcsolatban. Sokáig úgy tűnt, hogy Rodrigo érkezik a Valenciából, de a tárgyalások a napokban megakadtak. Felmerült még Lautaro Martinez az Interből, de még Olivier Giroud és Pierre-Emerick Aubameyang neve is felbukkant a lapokban, sőt, állítólag Richarlisonért 100 millió eurót ajánlottak, de ezt az Everton visszautasította. Mindemellett ma jelentették be, hogy Carles Perezt kölcsönadták az AS Romának, így a fiataljaik közül sem nagyon válogathatnak.

A mai Király-kupa mérkőzésre felhozták a Barca B-ből a 20 éves Álex Colladót, aki most bizonyíthatja, hogy megérdemel-e a lehetőséget az első csapatban.