Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhagyta a Barcelonát a fiatal tehetség – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően, valóban távozott az FC Barcelona csapatától a kevés játéklehetőséghez jutó tehetség…

Újabb erősítést jelentett be a csütörtöki napon az AS Roma csapata, amely 11 millió eurós vételi opcióval vette kölcsön a Barcelona együttesétől a játéklehetőség hiányában távozni kényszerülő ígéretes szélsőt, Carles Pérezt.

A 21 esztendős szélső 2012-től állt a Blaugrana alkalmazásában, egészen a tavalyi szezonig a Barca korosztályos csapatait erősítette, az elmúlt években az alacsonyabb osztályokban szereplő B csapat húzóembere volt, és a 2018-2019-es idény alatt mutatkozhatott be az első csapat színeiben. Azonban a tehetséges játékos képtelen volt alapemberré válni az első csapatban: 12 pályára lépés alatt két gólt szerzett. Az újonnan kinevezett vezetőedző, Quique Sétien pedig egyáltalán nem számolt vele a továbbiakban.

Az AS Roma az új erősítéseinek köszönhetően szeretne feljebb lépni az idény tavaszi folytatásában az olasz bajnokságban (Serie A) jelenleg elfoglalt negyedik helyezéséről.