Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egymásra licitálhat a Liverpool és a Bayern München!

A német Bild szerint még a télen klubot válthat a Nationalelf és a Bayer Leverkusen támadó középpályása Kai Havertz. De vajon kitől érkezik a legmagasabb ajánlat? 

A 20 esztendős labdarúgó piaci értéke az egekben (a transfermarkt decemberi frissítése szerint 90 millió euró). Mindeközben klubja egy 2022 nyaráig érvényes kontraktust őriz a fiókban, így a tárgyalási pozíció roppant kényelmes. Korábban a hírek arról szóltak, hogy Havertz szívesen dolgozna Hansi Flick keze alatt. A szakember jelenleg a Bayen München kispadján ül, a rekordbajnok pedig szívesen látná soraiban a tehetséges középpályást.

A képlet viszont nem ennyire egyszerű, hiszen Jürgen Klopp és a Liverpool is ott áll a kérők sorában. A transfermarkt jelenleg 37 százalékot ad az üzletre, ami jóval magasabb, mint a Bayern München esetében taksált 13 százalék, mely egyébként is lefelé csúszott. Ez persze csak spekuláció, nem jelent semmit.

Ráadásul a Bild sejtelmesen egy harmadik klubról is említést tesz. Röviden csak annyit írnak, hogy a La Ligában érdekelt egyesületről van szó…

Havertz fiatal kora ellenére már 128 tétmérkőzésen lépett pályára nevelőegyesülete színeiben. Meggyőző mezőnymunkája mellett pedig 33 gólt és 24 gólpasszt is jegyez. Na de melyik spanyol klubról lehet szó? Nyilván nem nehéz leszűkíteni a kört az Atletico Madrid, FC Barcelona, Real Madrid hármasra.