Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatért a Manchester United védője – HIVATALOS

Miután immár napok óta velük edzett, hivatalosan is aláírt kölcsönben nevelőcsapatához a Manchester United mellőzött hátvédje, nem titkoltan azzal a céllal, hogy ismét felépítse magát az elmúlt esztendők nehézségei után…

A csütörtöki nap folyamán bejelentésre került, hogy a Manchester United csapatában kevés lehetőséghez jutó Marcos Rojo az aktuális idény hátralévő részére az argentin bajnokságban (Superliga) érdekelt nevelőcsapata, az Estudiantes La Plata gárdájához került kölcsönben.

A 29 éves argentin válogatott hátvéd 2014-ben 20 millió euróért cserébe szerződött a “Vörös Ördögökhöz” a portugál Sporting CP csapatától, azonban eleinte hiába kapott állandó játéklehetőséget, az utolsó két és fél szezonban – részben sérülései miatt is – már kevésbé számítottak rá. Rojo a tavalyi idényben mindössze hat tétmérkőzésen kapott lehetőséget, és immár hosszabb ideje máshol keresne kihívásokat, az aktuális kiírásban is csupán három bajnokin és négy El-mérkőzésen jutott szóhoz.

Rojo az Estudiantesben csapattársa lesz a szintén nemrégiben hazatérő Javier Mascheranónak, a 24 csapatos pontvadászat 12. helyén álló csapat vezetőedzője pedig Gabriel Milito.

További argentin focival kapcsolatos naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!