Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

TOTW FIFA 20 – A hét csapata!

Két Headliner játékos, és Bajnokok Ligája győztes csapatkapitány a kínálatban. A legjobb lapok a fókuszban.

A hét csapata kínálata ezen a héten nem éppen a legerősebb, de pár lap megmenti a helyzetet. Üde színfolt Leon Goretzka, Ricardo Pereira, vagy éppen Lorenzo Insigne. Kisebb szépséghiba, hogy a német és az olasz játékosnak van már a most kapottnál erősebb lapja.

Leon Goretzka: a rekordbajnok könnyedén győzte le a rivális Schalkét. Goretzka jómaga gólt rúgott, illetve gólpasszt adott volt csapata ellen. 5:0-ra nyertek.

Ricardo Pereira: a Leicester City remek formában van. A portugál jobbhátvédként rúgott gólt, és adott gólpasszt. 4:1-es arányban nyertek a West Ham ellen. A hihetetlen harmadik helyen állnak a bajnokságban 24 forduló után. Erős lapot kapott Pereira, de nehéz linkelni (csapat, nemzetiség), ami miatt egyszerűbb Kyle Walkert, vagy éppen Trent Alexander-Arnoldot használni. Ettől függetlenül mindenféleképpen megér egy próbát!

Lorenzo Insigne: az apró olasz szélsőt idén először köszönhetjük a fordulók legjobbjai között. Botladozik a Nápoly a bajnokságban, ami az ő teljesítményén is meglátszik. Tegyük azt hozzá, hogy ezúttal óriási meglepetésre az első Juventust győzték le.

Folytatás hétvégén, amikor érdemes lesz nézni a mérkőzéseket. Akár a Headliners/Ones To Watch lapokra lehet vadászni, ha gólt rúgnak, de ezzel azért óvatosan!