Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea egy utolsó rohamra készül a PSG játékosáért – sajtóhír

Mint arról korábban többször is beszámoltunk, a londoni kékek komoly érdeklődést mutatnak a francia csapat gólvágójáért.


A Chelsea a januári átigazolási időszak utolsó napján, azaz január 31-én egy utolsó rohamot tesz a Paris Saint-Germain támadójának, Edinson Cavaninak a kegyeiért, brit sajtóértesülések szerint. Az uruguayi csatár szerződése a nyáron lejár, így akkor ingyen távozhatna, de a PSG most sem kér érte nagy összeget, mindössze pár millió eurót. A fogást magán a játékoson kell megtalálnia londoni együttesnek.

A kékek számára azért is lenne fontos egy gólerős támadó szerződtetése, mert a csapat első számú gólfelelőse, Tammy Abraham sérülést szenvedett és jelenleg csak Michy Batshuayi áll Frank Lampard rendelkezésére, akiben nem bízik teljesen a korábbi kiváló középpályás. Ott van még ugyan Olivier Giroud is, aki azonban mindenáron távozni szeretne a klubtól, és állítólag már nem szeretne pályára lépni a Chelsea színeiben.

Cavani szívesen továbbállna a PSG-ből, ugyanis kevés játéklehetőséghez jut Mauro Icardi érkeztével, de nem mindenáron, hiszen jelenlegi fizetésétől kevesebbet nem szeretne keresni, így ha ezen múlik, akkor kitölti szerződését a francia címvédőnél.

A 32 éves uruguayi támadó 2013 óta erősíti a párizsiakat, azóta minden versenysorozatot figyelembe véve 293 mérkőzésen 198 gólt és 41 gólpasszt jegyzett.