Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Nem értem mi történt velem!”

Az Eintracht Frankfurt együttesétől nagy reményekkel szerződtetett szerb támadó legutóbbi interjújában elismerte, hogy nincs jó formában, ám az hogy ennyire kizökkent a játékból, még őt is meglepte. 

(Kép: as.com)

Ahogyan Jovic fogalmazott, nehéz szavakat találnia arra, ahogyan alakult eddig első madridi idénye, hiszen finoman szólva sem így tervezett a “világ legjobb” klubjánál.

“Nem gondolom, hogy hibáztam azzal, hogy elfogadtam a Real Madrid ajánlatát, hiszen ez egy olyan megkeresés volt, ami egy életben csak egyszer jön. A világ legjobb csapatában játszhatok, ami óriási öröm és megtiszteltetés a számomra.” – Idézi az As című sportnapilap a szezonban 21 tétmeccsen 1 gólnál és 2 gólpassznál járó szerb támadót a.

“Tisztában vagyok azzal, hogy az emberek negatívan beszélnek rólam mostanság, főleg a formám miatt. Bevallom, még én is elcsodálkozok azon, amikor YouTube videókat nézek az elmúlt szezonomról, hogy mégis mi történhetett. Remélem sikerül megmutatnom, hogy miért is vagyok itt! Megvan a képességem ahhoz, hogy a Real Madrid csatára lehessek, ezt pedig minél előbb szeretném most már bizonyítani is! 21 évesen, 60 millió eurót fizetett értem a világ legjobb klubja. A vártnál jóval nehezebben sikerült a beilleszkedésem, az óriási nyomásról már nem is beszélve.  De most már élnem kell a lehetőséggel, és nem azzal foglalkozni, hogy mit írnak rólam a lapok. Jobbnak kell lennem!” – Fogalmazott Jovic.