Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Frank Lampard bajnokságon belülről pótolná Kepát – sajtóhír

Mint ahogy arról tegnap beszámoltunk, a londoni kékek elégedetlenek a spanyol kapus teljesítményével, ennek következtében nyáron lecserélnék őt.


A Chelsea nincs megelégedve rekordigazolású hálóőrének, Kepa Arrizabalagának a teljesítményével, ezért megválnának tőle a nyáron, és sajtóértesülések szerint meg is van a legfőbb kiszemelt a posztra, akit maga a vezetőedző, Frank Lampard nézett ki magának. A londoni gárdát olyan nevekkel hozták szóba első körben, mint Gianluigi Donnarumma vagy Jan Oblak, de most meglepetésre nem egy nagy név került elő a kalapból, hanem a Burnley kapusa, Nick Pope.

A 27 éves angol hálóőr remek teljesítményt nyújt, amelyre Frank Lampard is felfigyelt és a szeretett klubjához csábítani honfitársát. A Chelsea az új kapusának szerződtetését Kepa árából finanszírozná, így a spanyoltól mindenképpen megválnának a nyáron. Azonban megkapja még a lehetőséget majd a 25 éves portás és bizonyíthat, hogy ő bizony képes megbirkózni a feladattal, ami ráhárul.

Lampard jelzőértékkel kihagyta a Leicester City elleni hétvégi rangadón a kezdőcsapatból, amelyre egyelőre egyik fél sem reflektált, de a brit sajtó tudni véli, hogy ez bizony egy nagyon rossz jel Kepára nézve, aki júliusban szedheti a sátorfáját és minden bizonnyal új csapatban fogja megkezdeni a következő idényt.