Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Nem csak Abidal, Messi jövője is bizonytalan?

Érdekes elméletet osztott meg a Messi kontra Abidal ügyből kifolyólag a katalánok korábbi játékosa, Farncisco José ‘Lobo’ Carrasco.

(Kép: besoccer.com)

A Barcánál 1978 és 1989 között futballozó egykori támadó szerint közel sem biztos, hogy véget ér a történet azzal, ha mondjuk Abidalt meneszti a klub. Lobo szerint ugyanis nagyon furcsa Lionel Messi viselkedése.

A 60 esztendős korábbi játékos a népszerű spanyol televíziós műsor, az ‘El Chiringuito’ legutóbbi adásában ha röviden is, de elmagyarázta, hogy mire is gondolja.

“Mindig is élvezettel néztem a játékát, ahogy sokan mások, én is külön figyelmet szenteltem Messinek. Mindig nyugodtan tűnt.” – kezdte Lobo.

“Most viszont valami megváltozott. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de most először tűnik úgy nekem, hogy Messi már nem biztos, hogy maximálisan elkötelezett a Barca iránt, és mintha egy lábbal a képzeletbeli ajtó másik felén állna már.” – Fogalmazott a klub korábbi játékosa, akinek szavai az Abidal-botrányon túlmutatva, azokat a hangokat erősítik, hogy valami nem működik jól a mostanság a Camp Nou környékén.