Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United csökkenti Pogba árát – sajtóhír

Mint ahogy arról reggel beszámoltunk, a Vörös Ördögök 150 millió euróért megválnának a középpályástól, azonban ez az ár még lejjebb csökkent, csak vigyék el a nyáron…


A Manchester United az egyik legjobbját, ám ugyanakkor legmegosztóbb játékosát, Paul Pogbát már bőven ár alatt is hajlandó lenne elengedni, legalábbis egybehangzó brit sajtóinformációk szerint. A reggel közölt 150 millió euró azóta még lejjebb csökkent, ugyanis elvágyódik a csapattól a francia játékos, és már az angol gárda sem tart rá igényt, így akár már 120 millió euróért viheti, aki akarja.

Ezidáig 190 millió eurót szerettek volna érte a manchesteriek, azonban a csökkentett ár is borzalmasan soknak hangzik egy olyan játékosért, aki mondhatni nem hajlandó játszani jelenlegi klubjában.

A 26 éves középpályás neve újra és újra felmerül a Real Madriddal és a Juventussal kapcsolatban, de eddig távol tartotta a Vörös Ördögök által követelt magas ár mindkét sztárcsapatot. Viszont mostanában egyre inkább úgy tűnik, hogy a United szabadulni szeretne a problémás francia világbajnoktól, aminek érdekében alacsonyabb összeget is elfogadnának érte.

Pogba az idei idényben 8 mérkőzésen lépett pályára minden versenysorozatot figyelembe véve, ezeken is mindösszesen 610 percet játszott csak, így nem is meglepő, hogy a Manchester United szurkoló nem nézik azt sem jó szemmel, ha a kispadra leülteti őt Ole Gunna Solskjaer.