Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Megnyerhetjük a BL-t és a La Ligát is!”

Úgy tűnik, az FC Barcelonánál nem csupán Quique Setién bizakodó a jövőt illetően, annak ellenére, hogy az új tréner kinevezése óta valami hiányzik a Barca játékából, ráadásul az eredmények is hagynak kívánnivalót maguk után.

(Kép: as.com)

Mint arról mi is beszámoltunk, Setién mester egyáltalán nem élte meg tragédiaként a kupakiesést, és mint kiderült ezzel nincs egyedül a klubnál. Gerard Piqué és Josep Maria Bartomeu klubelnök is hasonló véleményen volt a találkozót követően.

“Ez most nem az az időszak, hogy a rossz dolgokról beszéljünk. Az öltözőben teljesen egységesek vagyunk. Természetesen fájó a kiesés, de az öltözőben egyetértettünk abban, hogy sikerült az elmúlt hetekhez képest előrelépnünk, és jól is játszottunk, írjanak bármit is rólunk. Arra kell koncentrálnunk, hogy újra meccseket nyerjünk. Tisztában vagyunk a képességeinkkel, és a csapatunkban rejlő potenciállal, így hiszünk benne, hogy a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is meg tudjuk nyerni. Ezért fogunk dolgozni minden egyes nap.” – Így a világ -és Európa-bajnok középhátvéd a lefújást követően.

“Csalódottak vagyunk, mert nem érdemeltük meg, hogy kiessünk. Gratulálunk az Atheltic Bilbaonak, ésköszönjük a minket idegenbe is elkísérő szurkolóink támogatását. A játékosainkat minden tisztelet megilleti, hiszen végig dominálták a 90 percet, jól futballoztak, nyerni akartak. Csapatunk attitűdjét és ambícióit ismerve a végsőkig harcolni fogunk az elsőségért a BL-ben, és a bajnokságban. Az edzői stáb, valamint a játékosok felé maximális a bizalom.” – Fogalmazott Bartomeu a Twitteren is olvasható bejegyzésében.

Mi most már csak egy szurkolói vélemény-felmérésre lennénk kíváncsiak, egészen pontosan arra, hogy vajon a drukkerek is ilyen optimisták-e a csapat teljesítményét illetően?!