Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Király-kupa: Zidane inkább bosszúsabb volt, mint Setién!

A két gigász vezetőedzője értelemszerűen csalódott volt a kupakiesés miatt, ám mégis mintha Zinedine Zidane szavain lehetett igazán érezni azt, hogy kínosnak gondolja a búcsút. 

(Kép: fcbarcelonanoticias.com)

“Nem igazán van logikus magyarázat arra, hogy ha meg vannak a lehetőségeink, miért nem tudjuk kihasználni azokat. Bőven volt helyzetünk. Úgy gondolom meccsről-meccsre látszik az előrelépés a csapaton. Megítélésem szerint jól játszottunk, mi voltunk a jobb csapat, egyedül az eredmény az, ami miatt csalódottak lehetünk.  Ártalmatlannak tűnő szituációból kaptunk gólt, a legrosszabb pillanatban. Nem is emlékszem, hogy ter Stegennek kellett volna védenie ezen az estén. A csapatommal elégedett vagyok, pozitívnak kell maradnunk!” – Fogalmazott a katalánok trénere.

“Ilyen a futball. Gratulálnunk kell az ellenfélnek, és el kell fogadnunk a vereséget. Érezhető volt, hogy az idő előrehaladtával, nem úgy alakul a találkozó, ahogyan azt elterveztük. A végsőkig küzdöttünk, még 1:4-nél sem adtuk fel. Sajnos sok hibával játszottunk, és főleg az első félidőben nem tetszett nekem sem, amit láttam. Hálás vagyunk a szurkolóinknak azért, hogy végig biztattak bennünket, és az utolsó pillanatokig hittek benne, hogy sikerülhet. Átérezzük a csalódottságukat, de mint már sokszor mondtam, hosszú a szezon, sorra jönnek a meccsek, és bizony lesznek még nehéz találkozóink. Nem tehetünk mást, a vasárnapi bajnokira kell koncentrálnunk, ahol nem kérdés, javítani szeretnénk!” – Így Zidane, aki azért érezhetően más hangulatban volt, mint barcelonai kollégája, ráadásul az is bosszanthatta, hogy először kapott négy gólt a Real az ő irányításával.