Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FIFA 20 Future Stars Academy – Daniel James, a Premier League legújabb walesi kedvence

A 21 éves szélsőt a Swansea együttesétől szerezték meg a tavalyi szezon után a vörös ördögök. A Manchester United a walesi fiatalban látja hosszú távon a megoldást szélső poszton. Az EA Sports egy Future Starnak gondolja. Valóban az lesz?!

Daniel James a Manchester United fiatalokból álló támadóalakulatának a szélén tűnik fel. Fő pozíciója a balszélső, de a pálya másik oldala se idegen neki. A Future Stars Academy ötlet sok pozitív visszajelzést kapott. Páran a régi Ultimate Team visszajöttét látják benne, ami az élvezetet helyezi előtérbe. Itt valóban ez a fő, hiszen könnyű feladatokkal lehet két jó lapot megszerezni, amit 0 zseton belefordításával teljesíteni lehet, ráadásul csak a gép ellen kell játszani. (Martin Ødegaard a másik ilyen, akit az előző cikkünkben górcső alá vettünk). James pedig Premier Leagues játékos, ami rendkívül könnyűvé teszi a beépítési lehetőségeit. A két jobb lapja (82,86) ráadásul fejlesztést kapott a cselezésére. Hármasról négy csillagosra javult, ami nagyon fontos, hiszen a szélen szívesen veri át az ember az ellenfeleit egy trükkös megoldással, ehhez pedig kell ez a képesség.

Gyors, 98-as futása az egyik legjobb a játékban. Ilyen árkategóriában főleg kiemelkedő. Lövése, passza átlagos, ezekre érdemes Chemistry Stylet rakni (Deadeye ad mindkettőre fejlesztést). A kép így mutatja meg, hogy melyik paramétere milyen. Dribblingje megfelelő, fürge, ügyesen vezeti a labdát, könnyen lehet vele cselezni. Állóképessége egész meccsre kitart, a többi tulajdonág pedig nem számottevő szélsőknél, ha a fizikumról beszélünk. A mozgékonyság általában az erő rovására megy, de ez nem is probléma.

75-ös verzió:
Adj gólpasszt Premier League játékossal akármelyik játékmódban.
80-as verzió:
Rúgj gólt a 75-ös értékelésű Jamesszel három különböző játékossal akármelyik játékmódban.
82-as verzió:
Szerezz gólt low driven shottal (L1+R1 és lövés / LB+RB és lövés) a 80-as értékelésű Jamest használva, négy különböző Squad Battles meccsen, minimum Professional nehézségen.
86-os verzió:
Szerezd meg James összes verzióját (75, 80, 82).
Rúgj 2 gólt a 75-ös Jamesszel.
Adj 2 gólpasszt a 75-ös Jamesszel.
Szerezz kapásgólt a 80-as Jamesszel Squad Battles meccsen minimum Semi-pro nehézségen.
Szerezz emelt lövéssel gólt (L1+lövés, LB+lövés) Squad Battles meccsen minimum Semi-pro nehézségen.
Adj 5 gólpasszt beadással a 82-es Jamest használva Squad Battlesben, minimum Professional nehézségen.
Szerezz 2 gólt a 82-es Jamest használva 2 különböző Squad Battles győzelem során, minimum Legendary nehézségen.
Szerezz gólt és adj gólpasszt a 82-es Jamest használva 8 különböző Squad Battles győzelem alkalmával, minimum World Class nehézségen.
Játssz 15 meccset Jamesszel a kezdőben.