Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem sürgeti legnagyobb sztárja eladását a Dortmund – sajtóhír

Nemzetközi lapértesülések szerint a Borussia Dortmund gárdája nem akarja nyáron sem minden áron értékesíteni tehetséges labdarúgóját, akit kis túlzással az egész világ szívesen látna…

A 90Min nevű lap riportja értelmében a Borussia Dortmund együttese csak abban az esetben szándékozik eladni a hatalmas nemzetközi érdeklődésnek örvendő Jadon Sanchót, ha a potenciális vevő legalább 100 millió eurót fizet érte. Ugyanakkor a német klubnál abban bíznak, hogy a kiválóság egy jó Eb-szerepléssel még tovább emelheti a piaci értékét.

A világsajtó szerint Sancho kegyeiért elsősorban a Chelsea, a Manchester United és a Liverpool folytat ádáz versenyfutást, mert állítólag az angol labdarúgó hazájában, a Premier League-ben szeretné folytatni pályafutását, de a spanyol lapok véleménye szerint az őrségváltás előtt álló Barcelona gárdája is nyitott a megszerzése iránt.

A 19 esztendős tehetség 2017-ig a Manchester City-ben nevelkedett, azóta a BVB-ben bontogatja szárnyait, s a Bundesliga elmúlt kiírásában 12 találatig jutott, a jelenleg futó idényben pedig már az idény felére elérte ezt a góltermést.