Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus ásza hamarosan hosszabbíthat

A “Zebrák” megújítanák egyik legjobbjuk kontraktusát, ugyanis hosszútávra magukhoz akarják őt láncolni.


A Juventus hamarosan megkezdi az egyeztetéseket játékosukkal, Paulo Dybalával, akinek a szerződését plusz három évvel szeretnék meghosszabbítani, a klub sportigazgatója, Fabio Paratici elmondása szerint.

Az argentin támadó azonban nem feltétlenül elégedett helyzetével, hiszen nem stabilan a kezdőcsapat tagja, így akadhatnak majd nehézségek a tárgyalás során, de az olasz gigász vezetősége pozitívan áll a 26 éves játékos kontraktusának meghosszabbításához.

“Ő a Juventus 10-ese. Ő egy alapjátékos. Tisztában vagyunk az értékeivel és, hogy mit is jelent a klubnak. Az elkövetkezendő hónapokban folyamatosan tárgyalni fogunk vele. Januárban voltak kezdeti megbeszéléseink és akkor megállapodtunk abban, hogy még a szezon előtt komolyabb tárgyalásokat is folytatunk” – mondta Fabio Paratici a DAZN-nak még a Juve 2-1-es veresége előtt.

Dybala az idei idényben minden versenysorozatot figyelembe véve 28 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken 11-11 gólt és gólpasszt jegyzett. Azonban ezt percekre lebontva mindösszesen csak 1655, ami arról árulkodik, hogy ebből több alkalommal is csak csereként jutott szóhoz, ennek következtében nem meglepő, hogy kissé elégedetlen a helyzetével.