Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Borussia Dortmund beárazta egyik legjobbját – sajtóhír

Az érdeklődő kluboknak mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha tényleg megakarják szerezni a fiatal támadót, brit sajtóinformációk szerint.


A Borussia Dortmund beárazta fiatal támadóját, Jadon Sanchót, akiért több Európai sztárcsapat is sorban áll. A 19 éves angol játékosért 120 millió eurót plusz egyéb bónuszokat kér a német együttes, ami a mai teljesen elrugaszkodott piaci árak mellett érthető.

Sanchóért a legkomolyabb érdeklődők a Premier League-ből vannak, a Manchester United és a Chelsea folyamatosan figyelemmel követi őt, és puhatolóznak a BVB gárdájánál a játékos vételáráról. Azonban most megkapták a végleges választ, hogy mennyit kell érte fizetni nyáron, legalábbis sajtóhírek szerint. Ez valószínűleg egyik angol sztárcsapatot sem fogja visszariasztani a transzfertől, hiszen az egyik legnagyobb tehetségként tartják számon jelenleg a 19 éves támadót. A brit források úgy tudják, hogy a két spanyol gigász, a Real Madrid és a Barcelona is figyeli az eseményeket az angol válogatott játékos körül.

Sancho bombaformában van az idei idényben, ugyanis minden versenysorozatot figyelembe véve 29 mérkőzésen 15 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.