Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “A valaha volt legjobb csapatok közé akarunk kerülni!”

A “vörösök” hátvédje, Dejan Lovren a Sky Sportsnak legutóbb adott interjújában tökéletesen összefoglalta azt, ami a Liverpool jelenkori sikereinek egyik, ha nem a legfontosabb összetevője lehet.

(Kép: as.com)

“Szerencsés vagyok, hogy Jürgen Klopp legelső napja óta itt lehetek a klubnál. Két-három évébe telt, míg felépítette amit akart.” – Kezdte gondolatmenetét a középhátvéd.

“Sokan azt mondják, hogy kívülálló csapat vagyunk idén. úgy gondolom ez már tavaly is igaz volt, annak ellenére, hogy éppen hogy lemaradtunk a bajnoki címről. Pontosan tudjuk, hogy mit akarunk elérni, mit szeretnénk, és ez az, aminek köszönhetően eljuthattunk idáig.” – Folytatta a horvát válogatott játékos.

“Én különösen szeretném, ha úgy emlékezhetnének ránk, mint mondjuk arra a Barcelonára, amely 4 év alatt 20 jelentősebb trófeát tudott nyerni! Miért ne juthatnánk el mi is arra a szintre?! Szeretném, ha sok-sok éven át úgy emlékeznének erre a Liverpoolra, mint a valaha volt legjobb csapatok egyike! Rajtunk játékosokon ez nem fog múlni. Éhesek vagyunk a sikerre, nyerni akarunk! mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy amikor a csúcson vagy ugyan úgy, sőt, keményebben kell edzened, mint amikor oda akarsz jutni! Nem akarunk kiengedni, meccsről.-meccsre tekintünk előre.” – Tette még hozzá Lovren.