Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ghánai védő Zidane fő kiszemeltje! – Sajtóhír

A madridi sportsajtó értesülései szerint Zinedine Zidane a nyáron a védelem közepére mindenképpen hozna még egy futballistát. A Marca szerint már a fő kiszemelt is megvan. 

(Kép: as.com) 

A Real-ügyekben jártas fővárosi sportnapilap úgy értesült, hogy a blancók trénere a Real Valladolid játékosát, Mohammed Salisut szemelte ki.

A 20 esztendős Salisu piaci értékét jelenleg 10 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.de, ám ha így folytatja, akkor ez az összeg az idény végére még bőven emelkedhet. A Valladolidnál idén valósággal berobbanó, egyből alapemberré váló fiatalnak nagy szerepe van ugyanis abban, hogy a csapatnak jelenleg nincsenek kiesési problémái, és a hatodik legkevesebb gólt (25) kapták a La Ligában, például kevesebbet a Barcánál (28).

A ghánai középhátvédet Zidane állítólag ahhoz a Raphael Varane-hoz hasonlítja, akit az ő ajánlására vett meg nagyon hasonló (11 milliós) áron a Real még 2011-ben a Lens együttesétől.

A Marca azért megjegyzi, hogy Európa élcsapatai közül jó páran felfigyeltek már a ghánai hátvéd játékára, többek között az Atlético Madrid, a Manchester United, vagy a Valencia érdeklődéséről is hallani.
Persze a blancók helyzetét megkönnyítheti a két klub közötti jó kapcsolat: A Valladolid első embere egy bizonyos Ronaldo Luis Nazário de Lima, aki még madridi karrierje óta köztudottan jó kapcsolatot ápol Florentino Pérezzel.