Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Dél-amerikai sztárra vetette ki a hálóját az Ajax – sajtóhír

Nemzetközi lapinformációk szerint az Ajax Amszterdam csapata a nyári átigazolási időszakban ismét Dél-Amerikából igazolna egy kiváló képességű játékost…

Az argentin TyC Sports értesülései szerint az olasz kiesőjelölt Genoa közelmúltbeli érdeklődése után immár a tavalyi BL-elődöntős Ajax Amszterdam gárdája is szemet vetett a 2018-as Libertadores-kupa-győztes és tavalyi döntős River Plate kolumbiai középpályására, Juan Fernando Quinteróra, melyet a minap a játékos is megerősített egy interjúban.

A 27 éves támadó középpályás esetleges klubváltásának feltételeiről a felek állítólag már januárban felvették a kapcsolatot egymással az érintett klubok, de argentin csapata legalább 22 millió eurót kért volna cserébe, a hollandok azonban 15-nél nem akartak többet fizetni érte – a hírek szerint azonban nyáron újra tárgyalóasztalhoz ülhetnek egymással.

Quintero korábban a Pescara és az FC Porto színeiben már kipróbálhatta magát az öreg kontinensen, azonban nem tudott meghatározó szerepet betölteni, nem úgy a “Milliomosoknál”, ahol immár két éve szerepel, nem akármilyen technikai tudása és bődületes szabadrúgásgóljaival a szurkolók egyik nagy kedvence lett csapatánál.

A 21-szeres kolumbiai válogatott labdarúgó nemrég tért vissza térdszalag-szakadás miatti, hosszú kihagyásából, mely következtében a tavaly nyári Copa Américát is ki kellett hagynia, jelenleg pedig éppen a formába lendülés szakaszában tart.

Az amszterdamiak keretében jelenleg Nicolas Tagliafico és Lisandro Martínez személyében két argentin játékos is található, akik nem olyan rég tették át székhelyüket hazájukból Európába.

További argentin focival kapcsolatos naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!