Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea-ben folytatja az Ajax ásza – hivatalos

Mint arról tegnap mi is beszámoltunk, az amszterdami gárda támadója megegyezett a londoni klubbal Ziyech játékjogát illetően, ami most hivatalossá is vált.


Az Ajax hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy a klub egyik legjobbjának, Hakim Ziyechnek a játékát már csak öt hónapig élvezhetik a szurkolók, ugyanis a Chelsea együtteséhez szerződött. A marokkói válogatottért 40 millió eurót fizet az angol együttes, azonban további bónuszok mellett a végleges vételár 44 millió euróra nőhet. A 26 éves játékos július 1-én fog csatlakozni újdonsült csapatához.

Ziyech 2016 nyarán érkezett az Ajaxhoz a Heerenveen együttesétől, akkor a holland címvédő 11 millió eurót fizetett érte. A csapatban 2016 szeptember 11-én debütált a marokkói  Vitesse ellen megnyert 1-0-ás bajnoki találkozón. A marokkói szélső 160 alkalommal léphetett pályára a rekordbajnok színeiben, amelyeken 49 gólt és 82 gólpasszt jegyzett. Az elmúlt idénybeli csodálatos Bajnokok Ligája menetelésben oroszlánrészt vállalt a 26 éves játékos.