Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Barcelona legfőbb nyári kiszemeltje! – sajtóhír

Miután a Real Madrid megelőzheti őket a piacon, a spanyol sajtó információi szerint a Barcelona máris egyértelműsítette nyári topkiszemeltjének kilétét a nyári átigazolási időszakra…

Az El Confidencial aktuális riportja értelmében a Barcelona nyáron újra meg fogja próbálni tető alá hozni Neymar visszaszerzését a Paris Saint-Germain csapatától, amely múlt nyáron és januárban sem sikerült a katalán klub óriási erőfeszítései ellenére.

A 27 esztendős kiválóság 2017. nyarán máig világrekordot jelentő, 222 millió euró ellenében szerződött a francia főváros csapatához a Camp Nouból azok után, hogy a Barcelona színeiben négy szezon alatt 186 tétmérkőzésen 105 gólt szerzett. Neymar statisztikái a PSG-ben sem sokat romlottak, noha a brazil karmester évről évre sokat bajlódott sérülésekkel, 76 meccsen 66 találatnál jár jelenleg a francia sztárcsapat színeiben.

Mint ismeretes, múlt nyáron a két klub vezetősége hosszú heteken át folytatott tárgyalásokat Neymar esetleges csapatváltásáról, azonban végül nem tudtak egyezségre jutni az üzlet anyagi feltételeit illetően.

A jelenleg sérüléssel bajlódó Neymar gyakorlatilag az odaigazolása óta elégedetlen a PSG-nél lévő körülményekkel, a Barca pedig a további erősítések miatt mindenképpen visszaszerezné korábbi játékosát, akit nyílt titok, hogy a katalánok állócsillaga, Lionel Messi is szívesen látna viszont a klubnál.