Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real is beszáll a Barca kiszemeltjéért – sajtóhír

Annak ellenére, hogy a Barcelona már közel egy éve kacérkodik a tehetséges argentin támadó leigazolásával, könnyen lehet, hogy a nagy rivális Real Madrid hamarosan beelőzheti őket…

Az AS beszámolója szerint a Real Madrid vezetősége komolyan fontolóra vette annak a lehetőségét, hogy a nyári átigazolási időszak során kifizesse a Lautaro Martínez szerződésében rögzített 120 millió eurós kivásárlási árat az Inter részére, miután úgy tűnik, hogy lemaradnak Kylian Mbappé megszerzéséről.

Mint ismeretes, a 22 esztendős argentin támadó neve régóta ott lebeg a Barcelona vezetőségének lelki szemei előtt, hiszen már tavaly nyáron is kacérkodtak a leigazolásának gondolatával, és állítólag maga Lionel Messi is szívesen futballozna együtt fiatal honfitársával, azonban eddig a katalán klub képtelen volt nyélbe ütni az üzletet.

Martínez 2018. nyarán mindössze 22 millió euró ellenében igazolt át nevelőcsapatától, a Racing Club együttesétől a milánóiakhoz, amely színeiben első idényében minden sorozatot figyelembe véve 35 mérkőzésen 9 gólig jutott, míg az új szezonban immár Antonio Conte irányítása alatt 11-szer volt eredményes az olasz bajnokságban (Serie A) és ötször a Bajnokok Ligája csoportkörében. Továbbá a Messit nélkülöző argentin válogatottban is vezetőszerep hárult rá, és a 2019-es naptári esztendőben 11 fellépésen 8 találatot jegyzett nemzeti mezben, és az általános vélekedés szerint szívesen játszana klubszinten is együtt a hatszoros Aranylabdással.

Amennyiben a Barca lemarad Martínezről, a spanyol lapok egybecsengő véleménye szerint minden bizonnyal visszatérhetnek a tavaly nyáron sokáig húzódó projekthez, és ismét megkezdhetik az udvarlást a PSG-nek Neymar megszerzéséért…

További argentin focival kapcsolatos naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!