Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A francia középpályás elvágyódik, ezek a sztárcsapatok csaphatnak le rá

“Feszültség van” a játékos és klubja között, így adja magát a klubváltás lehetősége. A fiatal játékos remek opciók közül válogathat.

Kép: Transfermarkt

Az angol sajtóban arról olvasni, hogy Boubakary Soumare hamarosan a Premier League-be szerződhet. Ezt nem csak arra alapozzák, hogy egy ilyen tehetséges és fiatal futballista okkal keltette fel sztárklubok érdeklődését – a hírek szerint a középpályás és jelenlegi csapata között sincs meg a kémia.

Mindezt a csapat vezetője nyilatkozta. Christophe Galtier bevallotta, hogy a futballista és jelenlegi klubja a Lille között feszült a viszony – ezért is maradt ki a legutóbbi, Marseille elleni csapatból.

Soumare eddig fantasztikus szezont futott. A védekező középpályás 29 mérkőzésen lépett pályára és sokat köszönhet neki csapata. Természetesen ezzel együtt több klub érdeklődését is sikerült felkeltenie. Galtier arról beszélt, hogy Soumare már januárban szeretett volna eligazolni, amire azonban végül nem került sor – az 53 éves szakember pedig ezért úgy döntött, inkább mást játszat helyette.

A 20 éves középpályás szezonjának hátralévő része körül így sok a kérdőjel, viszont a nyáron jó eséllyel összejöhet majd neki a klubváltás. Az angol Express szerint olyan csapatok érdeklődnek iránta, mint az AC Milan, a Real Madrid, az Atletico Madrid, illetve a fél Premier League: Tottenham, Arsenal, Manchester United, Chelsea, illetve a listavezető Liverpool. Érdemes lesz tehát figyelni a fiatalemberrel kapcsolatkos híreket, hogy vajon hol köthet majd ki a nyáron.