Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme a Manchester United legfőbb nyári kiszemeltje! – sajtóhír

Az angol sajtó a minap megnevezte azt a játékost, akit a Manchester United a következő, nyári átigazolási időszak alkalmával mindenképpen meg akar szerezni…

A The Athletic információi szerint a Manchester United együttese a következő transzfer időszak során prioritásként fogja kezelni Paul Pogba eladását, és a francia világbajnok középpályás pótlása érdekében Jack Grealish a legfőbb kiszemelt. Noha a “Vörös Ördögök” a közelmúltban a Leicester City karmestere, James Maddison iránt is érdeklődést mutattak.

Az Aston Villa 24 éves saját nevelésű középpályása az elmúlt három szezonban a másodosztályban (Championship) volt a birminghamiek húzóembere, a 2019-2020-as élvonalbeli kiírásban pedig a bajnokság derekán túl már 23 pályára lépést számlál, mely mérkőzések alatt hét találatot is szerzett.

Az angol sajtó a minap arról is beszámolt, hogy a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja szerint jelenleg 35 millió eurós piaci értékkel rendelkező Grealish a barátainak már megerősítette, hogy mielőbb a Manchester Unitedhez szeretne szerződni.