Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Werner távozóban?

Az RB Leipzig kétségkívül legnagyobb sztárja Timo Werner természetesen több komoly klub célkeresztjében van. Erről és a játékos jövőjéről beszélt a csapat igazgatója.

Oliver Mintzlaff pedig elmondta, hogy a játékost hiába szeretnék olyan klubok mint a Liverpool, vagy a bajnoki rivális Bayern München, ő ennek ellenére sem szeretne távozni és természetesen a csapat sem szeretné elengedni őt:

“Egyfolytában halljuk ezeket a híreket. Valaki egész egyszerűen kitalál valamit és utána ezt mindenki átveszi. Werner nagyon boldog itt és az egész szezonban itt szeretne nálunk játszani.”

Nagy kérdés, ugye, hogy a 23 éves klasszis német csatár mit szeretne azután. Szerződése egyébiránt 2023 nyaráig tart a Leipzignél, így a klub finoman szólva sincs kényszerhelyzetben.

Piaci ára egyébiránt nagyjából 80 millió euró környékén mozog, így annak a csapatnak aki elszeretné vinni, mélyen a zsebébe kellene nyúlnia.

Werner (ahogy évről évre) idén is kitűnő formában van, minden sorozatot figyelembe véve, eddig 31 mérkőzésen 25 gólt és 10 gólpasszt szerzett.