Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayernbe tart a Manchester City kiválósága – sajtóhír

A Manchester City kétéves nemzetközi kupákból való kizárása után az angol sajtó biztosra veszi a meghatározó játékosok távozását…

A Daily Star legfrissebb értesülései szerint hamarosan végbemehet egy régóta rebesgetett transzfer, mely során Leroy Sané elhagyja a Manchester City csapatát, és az iránta hosszú ideje lelkesen érdeklődő Bayern München gárdájához teheti át székhelyét, méghozzá áron alul.

Mint ismeretes, a bajorok már múlt nyáron meg akarták volna szerezni a 24 éves német válogatott szélsőt, azonban súlyos térdsérülése miatt meghiúsult az átigazolása, a Cityvel azonban továbbra sem szándékozik megújítani 2021-ig érvényes szerződését, ráadásul azóta az angol klubot kizárták a nemzetközi szerepléstől a következő két szezonra vonatkozólag.

Sané 2016-ban 50 millió euróért igazolt az Etihadba a Schalke 04 együttesétől, a Cityben az elmúlt években 134 tétmérkőzésen 39 gólt és 45 gólpasszt jegyzett. A korábbi híresztelések szerint a klubváltása tavaly 120 millió euró és további bónuszok ellenében valósulhatott volna meg, azonban ennél télen minden bizonnyal jóval olcsóbban válhatnak meg tőle, mert a City kényszerhelyzetbe került a nyári eladásával.