Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Szembe kellett szállnom Ibrával, különben megölt volna!”

Az amúgy sem higgadtságáról ismert Marcos Rojo egy érdekes történetet idézett fel az argentin Cielo Sports-nak a Zlatan Ibrahimovccsal közösen Manchesterben eltöltött időszakáról. 

(Kép: goalc.om)

“Zlatan nagyon erős karakter. Ezquiel Lavezzi figyelmeztetett is rá. Emlékszem egy jelenetre, amikor egy meccsen nem neki passzoltam a labdát, pedig megjátszhattam volna, de én inkább Pogbát választottam.” – Kezdte múltidézését Rojo, aki talán nem árult el olyan nagy meglepetést azzal, hogy szerinte Ibra nem a legkellemesebb csapattárs.

“Ezután elkezdett velem ordibálni, mutogatott, sok mindent mondott angolul és spanyolul. Visszaszóltam neki: “Mi a bajod nagy orrú? Fogd már be!’, Tudtam, hogy az az egyetlen esélyem, ha szembe nézek vele, különben megölt volna… Bementünk az öltözőbe, és ott is folytattuk. Nem sokkal később már lökdösődtünk, a többiek alig tudtak szétválasztani bennünket. José Mourinhonak kellett közbelépnie, de ő is csak nagy nehézségek árán tudott lecsillapítani bennünket.” – Fejezte be a történetet a jelenleg hazájában, az Estudiantesnél kölcsönben szereplő argentin válogatott hátvéd.