Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: a Juve ellen már biztos játszhat a csapatkapitány

A legújabb hírek szerint egyáltalán nem csak a pihentetés céljából maradt ki a Bulgáriába utazó Internazionale keretéből Samir Handanovic. Állítólag a veterán szlovén kapus még mindig a kisujjával bajlódik.

Ahogy azt már a mai Európa-liga beharangozónkban is megénekeltük, az olasz bajnoki címre esélyes Inter a bolgár Ludogorechez látogat az Európa-ligában. Az esélyek egyértelműek, az olasz sztárcsapat gyakorlatilag akár már ma eldöntheti a továbbjutás kérdését.

Azonban a korábbi hetekhez hasonlóan Daniele Padelli foga ma is védeni az Inter kapuját, aki egészen magabiztos teljesítményt nyújt. Persze ettől még a 35 éves Handanovic helye már csak csapatkapitányi címéből kifolyólag is megkérdőjelezhetetlen. Azonban a szlovén portás a friss hírek szerint még hétvégén, a Samp ellen sem lesz bevethető. A Gazzetta dello Sport szerint Handanovic a labdás edzéseket is csak pénteken, esetleg szombaton kezdheti meg.

A legoptimistább becslés szerint is a jövő csütörtöki, Ludogorec elleni milánói visszavágó lehet a visszatérés lehetséges időpontja a pályára. Ez pedig optimális bemelegítés lehet, lévén pár nappal később következik majd a Juventus elleni szuperrangadó a Serie A-ban.