Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: „Alig várom, hogy Neymar visszatérjen”

Óriási szerencsére van mit miből idéznünk Lionel Messitől, ugyanis az FC Barcelona világsztárja egy terjedelmes interjúban tudott nyilatkozni a Mundo Deportivonak. A barcelonai sportnapilaptól pedig meg is kapta azokat a kérdéseket, amelyek a rajongókat igazán foglalkoztatják.

Évek óta fájó pont az FC Barcelona szurkolóinak és játékosainak lelkén Neymar 2017-es távozása. A brazil támadó ugyan mindig is igazi primadonna volt, mégis igazi barátokra lelt a Camp Nou-ban. A 28 éves játékos bár a francia PSG munkavállalója, ma is gyakran tűnik fel a Barca csillagainak társaságában, a baráti kapcsolatai nem sikkadtak el.

Sőt, a korábbi rosszmájú pletykák ellenére a Barcelona öltözőjének vezére, a csapatkapitánya Lionel Messi egyenesen visszavárja korábbi harcostársát a katalán kirakatcsapathoz:

„Régóta ezt mondom: Ney a világ egyik legjobb játékosa, és szeretném, ha visszatérne. Mindig is nagyon boldog volt velünk, és szórakoztatott mind a pályán, mind azon kívül. Megértem, ha valakit még mindig bosszant a távozása, és is közöttük voltam, hiszen mindannyian megpróbáltuk rávenni, hogy maradjon. Azonban mindenkinek az a célja, hogy jobban éljen, és hogy megpróbáljuk megszerezni azt, amit akarunk. Most is úgy érzem, hogy sajnálom a távozását, de alig várom, hogy visszatérjen. A megérkezése minden bizonnyal az első lépése lesz a megbocsájtásunknak.”

– vajon Messi ennyire biztos abban, hogy Neymar visszaigazol az FC Barcelonába, akár már a nyári átigazolási időszakban?

Neymart 2022-ig köti szerződés a Paris Saint-Germainhez, kivásárlási ára pedig aligha lehet kevesebb 200 millió eurónál.