Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: Nem csak Messi szerződéshosszabbítása bonyolult!

Mint arról már mi is többször beszámoltunk, Lionel Messi szerződéshosszabbítása alaposan borzolja a kedélyeket a katalán fővárosban. Az As című sportnapilap szerint Madridban is van miért aggódni, persze nem feltétlenül Messi kontraktusa miatt. 

(Kép: as.com)

A madridi székhelyű lap szerint ugyanis nem egyértelmű, hogy Sergio Ramos és a Real Madrid akar-e szerződést hosszabbítani…

A 33 esztendős csapatkapitány jelenlegi kontraktusa 2021 június 30-ával jár le, a felek viszont még nem is egyeztettek egymással.
Ramos állítólag további két évvel szeretné megtoldani szerződését, ám az As szerint az addigra már 35 esztendős középhátvéddel közel sem biztos, hogy ilyen időtartamra hosszabbítanának a blancók.

Az As szerint egyébként árulkodó lehet, hogy a Real Madrid nem sürgeti a világ -és Európa-bajnok középhátvéd hosszabbítását. Ráadásul mondjuk bármennyire is szeretne Ramos a Realból visszavonulni, az elmúlt évtizedek legendás csapatkapitányai közül ez nem sikerült sem Raúlnak, sem Casillasnak, sem Fernando Hierronak.

Hierro 35 évesen az Al-Rayyan együtteséhez távozott, majd az angol Bolton Wanderersnél fejezte be pályafutását; Raúl 33 évesen távozott a Schalkéhoz, ahonnan még tovább állt Katarba (Al-Sadd) és az USA-ba (New York Cosmos) is; a 34 éves Iker Casillas pedig az FC Portohoz távozott érdemei elismerése mellett.

Mindezek fényében akár még egy újabb érdekes kálvária is kerekedhet a Bernabéuban Ramos szerződése körül.