Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európa-liga: A Getafénál még mindig az Ajaxot tartják a favoritnak!

Mint ismert, a madridi kis csapat teljesen megérdemelt 2:0-ás győzelmet aratott nagy nevű holland ellenfele ellen hazai pályán az Európa-liga legjobb 32 csapata között. A párharc amszterdami visszavágója előtt, elnézve a látottakat a spanyolok, élükön José Bordalás vezetőedzővel már-már túl udvariasnak tűnnek. 

(Kép: as.com) 

“Őszinte leszek, nem gondoltam arra, hogy ilyen eredményt érhetünk el. A sorsolás után egyértelmű volt, hogy az egyik legnehezebb ellenfelet kaptuk, a Bajnokok Ligája legutóbbi kiírásának egyik legjobb csapatát. Persze mindig is hittünk az elvégzett munkába, és abban, hogy ha a legjobbunkat nyújtjuk az Ajax ellen, akkor remek meccset játszunk majd.” – Kezdte Bordalás meccs utáni értékelését.

“Egy elképesztő támadópotenciállal rendelkező ellenfél ellen tudtuk irányítani a találkozót, és nem engedtünk nekik tiszta gólhelyzetet. A hajrában már inkább visszaálltunk, nem akartunk hibázni hátul. Szerencsére adódott egy kontralehetőség a hosszabbításban. A 2:0 jó eredmény, de egyáltalán nem jelenti azt, hogy bármi is eldőlt volna.” – Folytatta a spanyol mester, aki szerint bár legjobb meccsét játszotta a Getafe az ő irányításával, továbbra is az Ajax a párharc egyértelmű favoritja.

“Különleges meccs volt! Játszottunk már számos kiváló csapat ellen, sikerült is elérnünk szép eredményeket, de ez a mostani mégis csak más. A játékosaim fantasztikusan futballoztak, szórakoztató futballt bemutatva. Mindig is mondtam a játékosaimnak, hogy együtt bármire képesek lehetünk, ezt el kell hinniük! 
Az eredménytől függetlenül úgy gondolom, továbbra is az Ajax a favorit. Nekünk most ki kell élveznünk még néhány óráig a győzelem ízét, majd felkészülnünk az amszterdami 90 percre!” – Tette még hozzá Bordalás.