Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Élmény nézni a játékát!”

Bruno Fernandesről már eddig is sok jót mondtak az Old Trafford környékén, a portugál válogatott kiválóság rajongói tábora pedig azóta is folyamatosan bővül. 

(Kép: as.com) 

Fernandes csupán a hajrában szállt be a Club Brugge elleni Európa-liga találkozón, ám vele azonnal más szintet képviselt a “vörös ördögök” támadójátéka. A Sporting korábbi csapatkapitányának játékát még Robin van Persie is kiemelte.

“Hihetetlen 15 perc volt!” – Utalt az MU korábbi kiválósága arra az időtartamra, amelyet Fernandes a hosszabbítással együtt a pályán töltött Belgiumban.

“A Top-játékosokkal kapcsolatban elmondható, hogy azonnal képesek megváltoztatni egy találkozót. Fernandes elképesztő, amit tud a labdával, élmény nézni a játékát!” – Így van Persie a BT Sport adásában, akinek szavait csak megerősítik a 25 esztendős játékos statisztikái.

Fernandes 100%-kal passzolt; 5 kulcspassza volt a támadó harmadban; kétszer passzolt a tizenhatoson belül; volt sikeres csele; kiharcolt egy szabadrúgást jó lövőtávolságból; továbbá 4-szer próbálkozott kapura lövéssel, többször mint bármelyik MU-játékos.