Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: a Mattino már Messi érkezéséről ír

Nagyon könnyű megbolygatni az olasz sajtó képviselőinek épnek eddig sem igazán tartott elméjét. Most éppen a nápolyi illetőségű Il Mattino ragadtatta el magát egyik újságírója kapcsán. A fantazmagória pedig Lionel Messi és a Napoli kapcsolatáról szól.

Természetesen szó sincs arról, hogy Diego Armando Maradona után újabb argentin királya lesz a Napolinak. Csupán a közelgő Napoli – FC Barcelona Bajnokok Ligája nyolcaddöntőről van szó. Az éppen egy vészigazoláson túllévő katalánok bombaerős kerettel, de megcsappant önbizalommal látogatnak a San Paoloba, a hullámzó teljesítményű olaszokhoz.

Az elmúlt időszakban rengeteg belső problémáról lehetett hallani a Barcelonával kapcsolatban, így nem meglepő, hogy mintegy „tűzoltási” kezdeményezésként Lionel Messi terjedelmes interjút adott a Mundo Deportivonak. A Mattino pedig a jövő keddi meccsel kapcsolatban idézte meg most az argentin gólgép szavait:

„Napoli? Már nem tudom kivárni. Lavezzi sok mindent elmondott nekem. Persze jól érzem magam a Barcelonában, és ha a klub is azt akarja, akkor itt folytatom.”

– fojtotta el gyorsan a nápolyi reménykedőket, Messi.