Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: Mourinho ezúttal sem hazudtolta meg önmagát!

José Mourinho a szombati Chelsea elleni rangadóra készülve igazán nem hazudtolta meg saját stílusát akkor, amikor kijelentette, hogy csapata jelenlegi bajnoki pozíciójáért nem csupán ő a felelős.

(Kép: as.com)

“Büszke vagyok a tabellán elfoglalt helyünkre, de az, hogy itt állunk, nem csak rajtam múlott!” – Kezdte okfejtését Mourinho a Chelsea elleni bajnoki rangadó előtti sajtótájékoztatóján.

“Bárcsak elkezdhettem volna én is a felkészülést július 1-jével, akkor most azt mondhatnám, hogy hasonló feltételekkel dolgozhatok, mint a többi kollégám. Azonban egy bonyolult szituációban vagyunk. Három hónapja még közelebb álltunk a kieső zónához, mint a Top4-hez. Kemény munkával sikerült eljutnunk odáig, hogy újra a Bajnokok Ligája indulásért harcolhassunk. Mindannyiunk érdeme, az egész klubé, a szurkolóké, hogy újra jogot szereztünk azért, hogy a legjobbak között küzdhessünk.” – Folytatta a portugál menedzser, aki ha nyíltan nem is mondta ki Mauricio Pochettino nevét, nem nehéz kitalálni, hogy a Tottennham gyenge szezonkezdetére utalt még az argentin tréner irányításával.

És hogy mennyire lesz különleges korábbi klubja, a Chelsea elleni derbi? – Jött is a tipikus Mourinhos-válasz: “Egyáltalán nem tartom különleges találkozónak. Csupán egy a sorban. Minden egyes alkalommal elmondom, amikor a korábbi csapataimmal találkozok, hogy nekem egy dolog számít, mégpedig az, hogy 200%-kal a jelenelgi klubomra koncentráljak. Az egyetlen különbség az lesz, hogy a Stamfrod Bridge-ről most nem megyek haza egyedül, hanem a Tottenhammel indulhatunk vissza.”

A Chelsea – Tottenham rangadót a Spíler 1 TV 13:30-tól ÉLŐ-ben közvetíti!