Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Fél tucat játékos jövője bizonytalan! – Sajtóhír

Nem csupán Sergio Ramos szerződéshosszabbítása okozhat kisebb-nagyobb bonyodalmat a Real Madridnál. A balncók csapatkapitánya mellett ugyanis még további játékosoknak jár le a szerződése idén nyáron, vagy egy évvel később. 

Vajon meddig láthatjuk még Luka Modricot a Real Madrid mezében? (Kép: )

Az As című sportnapilap ebből kiindulva össze is gyűjtötte azon futballisták névsorát, akiknek a madridi székhelyű lap szerint ‘van miért aggódnia’ madridi jövőjét illetően.

A lista élén az a Sergio Ramos áll, akinek helyzetéről külön beszámoltuk.

Lucas Vázquez, James Rodriguez, Luka Modric, Lucas Silva és Luca Zidane szintén bizonytalan ‘státuszú’, igaz ez elsősorban utóbbi kettőre, akiknek szerződése 2020-ban érvényét veszíti.

Az As szerint azonban a klubbal 2021-ig szerződésben álló Modric, Vázquez és James sem nyugodhat meg, elsősorban mindhármójuk visszaeső formája miatt.

Nem is beszélve arról, hogy mondjuk a 34 esztendős Modric esetében, nem zárható ki az sem, hogy a nyári Európa-bajnokság lesz a horvát Aranylabdás klasszis utolsó nagy dobása karrierje során, majd úgy dönt, hogy valahol máshol (MLS?) vezeti le karrierjét.

(…) És hogy mi lesz James Rodriguez  vagy Lucas Vázquez sorsa? A kolumbiai válogatott játékos nem feltétlenül tűnik annak a futballistának, akire a Realnál hosszabb távon alapoznának; a ‘csapatember’, 28 esztendős Lucas Vázquez esetében pedig sok múlhat majd azon, hogy sikerül e újra formába lendülnie a szélsőnek.